EXIT: Lord Of The Rings – Skygger over Midgård

129,95 kr.

En stor trussel lurer i skyggernes land Mordor. Det rygtes, at den mørke herre Sauron er vendt tilbage for at sprede frygt og ødelæggelse over hele Midgård.

Men der er håb. For hobbitten Frodo Sækker bærer på en utroligt magtfuld genstand: Herskerringen, der blev smedet af selveste Sauron for mange år siden. Troldmanden Gandalf har sendt Frodo og hans følgesvende ud for at ødelægge Herskerringen og for evigt sætte en stopper for Sauron. Det bliver en farefuld færd, og Ringens Broderskab får brug for hjælp … jeres hjælp!

Gandalf vil også sende jer ud på en rejse gennem Midgård. Troldmanden har utroligt vigtige opgaver til jer. Hvis I gennemfører disse opgaver hurtigt og sikkert, kan I give Frodo den tid, han skal bruge for at gennemføre sin farlige mission.

Skynd jer! Skyggerne bliver længere, og tiden rinder ud.

Sværhedsgrad 1/4.

 

EXIT-serien er en række spil, hvor du hjemme i din egen stue kan genopleve spændingen fra et escape room. Spillet er fyldt med gåder hvor der skal tænkes kreativt! Spil sammen enten to eller flere og se, om I kan vinde over spillet. Hvert EXIT spil udgør en større udfordring, som tager 1-2 timer at løse for en gruppe spillere. Ligesom I et rigtigt Escape Room kan man til alle gåder modtage flere hints samt en løsning, så man ikke sidder fast. Hver æske har sit eget tema fra den forladte, arktiske forskningsstation til det hjemsøgte slot til den (måske) øde ø. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der på perfekt vis genskaber følelsen af at være i et escape room sammen.

Spilleplade, kort, regler mv. er på dansk.

Bemærk ligesom et Escape Room kun kan spilles én gang, kan dette spil også kun spilles én gang, da spillet bliver ødelagt igennem gåderne. Dog er spillet hele oplevelsen værd!

1 på lager

Afsendes senest d. 2023/10/06
Kategori: