EXIT 14: Tilbage til Den Forladte Hytte (DA)

129,95 kr.

Dyk ned i mysteriets verden med Exit 14: Tilbage Til Den Forladte Hytte, et spændende escape room-spil, der bringer gåderne direkte til dit hjem. Udfordr dine problemløsningsevner og arbejd sammen for at finde spor og løse gåder, der vil føre jer ud af den forladte hytte.

Sværhedsgrad: 3/4.

EXIT-serien er en række spil, hvor du hjemme i din egen stue kan genopleve spændingen fra et escape room. Spillet er fyldt med gåder hvor der skal tænkes kreativt! Spil sammen enten to eller flere og se, om I kan vinde over spillet. Hvert EXIT spil udgør en større udfordring, som tager 1-2 timer at løse for en gruppe spillere. Ligesom I et rigtigt Escape Room kan man til alle gåder modtage flere hints samt en løsning, så man ikke sidder fast. Hver æske har sit eget tema fra den forladte, arktiske forskningsstation til det hjemsøgte slot til den (måske) øde ø. EXIT-serien har vundet Årets Spil i mange lande og er en herlig serie af spil, der på perfekt vis genskaber følelsen af at være i et escape room sammen.

Spilleplade, kort, regler mv. er på dansk.

Bemærk ligesom et Escape Room kun kan spilles én gang, kan dette spil også kun spilles én gang, da spillet bliver ødelagt igennem gåderne. Dog er spillet hele oplevelsen værd!

5 på lager

Afsendes senest d. 2024/02/26
Kategori: