Escape Room Spillet

299,00 kr.

Indeholder fire komplette ”escape rooms”. Ekskl. 3xAAA batterier. For 3-5 spillere fra 16 år.

Escape Room brætspillet indeholder 4 forskellige gåder i stigende sværhedsgrad: Prison Break, Virus, Nuclear Countdown og Temple Of The Aztec.

Vi anbefaler, at I starter med eventyr 1 (Prison Break). Tag konvolutten frem, som hører til del 1 af det eventyr, som I har valgt at spille, og læs introduktionsbrevet på bagsiden af konvolutten op. Nu kan I åbne konvolutten. Tjek så om indholdet svarer til indholdsfortegnelsen under flappen på bagsiden af konvolutten. Tænd for Chrono Dekoderen ved at skyde knappen på bunden til ´on´ og tryk dernæst på START-knappen.

Uret vil begynde at tælle 60 minutter ned, og spillet er i gang! Alle spillere går straks i gang med at undersøge de fremlagte materialer grundigt. Søg efter ledetråde, koder, gåder og (dele af) løsninger, der skal stykkes sammen. I skal arbejde sammen som et hold. Så snart I har fundet den første af de 3 koder, skal I tage de 4 tilsvarende nøgler og sætte dem ind i Chrono Dekoderen.

Hvis koden er korrekt hører i en ´bekræftende´ lyd, og I kan åbne den næste del af Escape Room og gå videre til den anden kode. Spillet indeholder 16 nøgler. Disse 16 nøgler har 6 forskellige nøglesider, hver med forskellig information, der hænger sammen med de koder, som i vil finde undervejs i spillet. Hvert escape room indeholder 8 nummererede hintkort. ”Bip” lyden giver jer mulighed for at få et hintkort og ved at læse hintkortet, skal du stikke det ind i Hint dekoderen. Alle escape rooms kræver brug af denne hint-dekoder.

Spillet kan kun opleves en gang – du finder jo løsningen, men selve spillet kan bruges igen, da du på hjemmesiden kan printe alle de dele som ’forbruges’ gennem spillet. Målet er at finde koderne til at ”undslippe” inden for 60 minutter ved at løse gåder og skjulte ledetråde. Hvert eventyr består af 3 dele. I hver del skal i finde en kode bestående af 4 nøgler, som i skal indsætte i Chrono Dekoderen. Find de 3 rigtige koder inden for 60 minutter og i høre ”vindermusik”, som betyder at I har vundet spillet.

Strategisk spil Alder: 16+ 3-5 spillere Spilletid: 60 min.

4 på lager

Afsendes senest d. 2024/02/26
Kategori:

Du kunne også være interesseret i...